Ιντέγε: «Αποφασισμένος να πετύχω»

Ιντέγε: «Αποφασισμένος να πετύχω»

Ο Μπράουν Ιντέγε αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Άρη στην παρουσίασή του και δήλωσε σίγουρος πως θα πετύχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι και με τη βούλα παίκτης του Άρη, καθώς οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός παρουσιάστηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους οπαδούς των κίτρινων να δίνουν βροντερό παρών και να αποθεώνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο ίδιος απολάμβανε κάθε στιγμή, ενώ η χαρά του ήταν έκδηλη, με τον κόσμο του Άρη να δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά την άφιξη του ανάβοντας καπνογόνα. Ο Ιντέγε μοίρασε πολλά αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Άρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Άρη, ο Νιγηριανός δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις και εμφανίστηκε αποφασισμένος να πετύχει με τους κίτρινους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την υποδοχή και είναι σίγουρος πως θα έχει μια πολύ καλή χρονιά στα… κίτρινα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιντέγε είναι τόσο ανυπόμονος να ξεκινήσει με τη νέα του ομάδα, που μετά την παρουσίαση του πήγε στην προπόνηση του Άρη. Επίσης, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι το νούμερο που θα πάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα είναι έκπληξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την υποδοχή από τον κόσμο του Άρη: «Χθες ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή μου που με υποδέχονται έτσι. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος της ομάδας».

Για τον λόγο που είναι εδώ: «Για εμένα ο Άρης είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι μια ομάδα που μάχεται και έχω την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Γι’αυτό είμαι εδώ».

Για το γεγονός ότι προετοιμάστηκε με μάσκα και αν είναι έτοιμος: «Η μάσκα ήταν για να τεστάρω τους χτύπους της καρδιάς μου. Είμαι έτοιμος για να μπω και να παίξω. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο παιχνίδι».

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και τις προσδοκίες: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση, είχα συζήτηση με τον πρόεδρο. Ήξερα τις ευθύνες που έχω να αντιμετωπίσω. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες δεν είναι κάτι που με φοβίζουν. Είμαι αισιόδοξος για εμένα και την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος: «Έκανα προπονήσεις και μόνος μου αλλά πιστεύω ότι έχω χρόνο να προπονηθώ και να επαναφέρω το σώμα μου στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Αυτή τη δουλειά θα κάνω με τον Άρη».

Για το τι συζήτησε με τον πρόεδρο του Άρη: «Είναι ένας άνθρωπος που με έσπρωξε να είμαι εδώ. Ο τρόπος που μου μίλησε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθω στον Άρη. Του είπα πως θα τον δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου».

Για το πως θα πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ: «Είναι πολύ νωρίς. Έχουμε μακρύ δρόμο να βαδίσουμε. Πανηγυρίζεις όπως νιώθεις εκείνη τη στιγμή, ανάλογα και με το παιχνίδι. Πανηγυρίζω όπως μου βγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ