Ολυμπιακός : Στέλνουν Ταβάμπα οι Σέρβοι

Ολυμπιακός : Στέλνουν Ταβάμπα οι Σέρβοι

Τον Λεάντρε Ταβάμπα της Παρτιζάν στέλνει στον Ολυμπιακό σερβική ιστοσελίδα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Λεάντρε Ταβάμπα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αυτό υποστηρίζει σερβικό δημοσίευμα με βεβαιότητα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Σερβίας, «HotSport» αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 28χρονο επιθετικό της Παρτιζάν. Ο Καμερουνέζος διεθνής φορ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με 13 γκολ και 8 ασίστ σε 33 ματς για όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα ήταν εκείνος ο οποίος είχε σημειώσει και το μοναδικό γκολ της σερβικής ομάδας, στο πρώτο παιχνίδι της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League, όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 στο Βελιγράδι.

https://www.youtube.com/watch?v=25ngEy8QL10

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Ταβάμπα ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός, αλλά καλύπτει και τη θέση του σέντερ φορ, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα καταλήξει στον Πειραιά.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός πήγε στην Παρτιζάν τον περασμένο Ιανουάριο από την Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν και αποτέλεσε τον παρτενέρ του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2019 και μένει να δούμε εάν οι ερυθρόλευκοι καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Παρτιζάν για την απόκτησή του.

Δείτε βίντεο με τα highlights του:

https://www.youtube.com/watch?v=0rAdimBaOa8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ