Πλησιάζει σε Ολυμπιακό ο Σεμέδο, μίλησε με τον παίκτη ο Μαρτίνς

Πλησιάζει σε Ολυμπιακό ο Σεμέδο, μίλησε με τον παίκτη ο Μαρτίνς

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας με τον ποδοσφαιριστή κάθε μέρα που περνά να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο Λιμάνι.

Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων τις περασμένες ημέρες αλλά και το ευτυχές τέλος στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, οι μεταγραφικές μηχανές των ερυθρόλευκων φουλάρουν για την απόκτηση κεντριού αμυντικού με τον Νο.1 στόχο να ακούει στο όνομα Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον παίκτη άμεσα για να δουλέψει μαζί του ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων σε έναν περίπου μήνα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο παίκτης βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη από τις υπάρχουσες προτάσεις (2.5 εκατ ευρώ), η οποία ωστόσο δεν… ξετρελαίνει τη Βιγιαρεάλ. Ο ισπανικός σύλλογος όμως δεν φαίνεται να βρίσκει στην αγορά τα χρήματα που ζητά και πλέον είναι πολύ πιθανό να συναινέσει στη μεταγραφή.

Στο… κόλπο μάλιστα έχει μπει και ο Μαρτίνς ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Σεμέδο για να τον διαβεβαιώσει πως στον Ολυμπιακό θα έρθει για να αγωνίζεται βασικός, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για την εξέλιξη των συζητήσεων με τη Βιγιαρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ