Οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά: Νταμπλ και πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά: Νταμπλ και πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Οριοθετήθηκαν οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά με τον Ιβάν Σαββίδη να ζητάει την επανάληψη της περσινής χρονιάς με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Την ερχόμενη Τρίτη (25/6) ξεκινούν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς άπαντες, πλην των διεθνών (θα καθίσουν κάποιες ημέρες επιπλέον), θα πρέπει να βρίσκονται στην Τούμπα καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Αρχικά θα έχουμε τα εργομετρικά και κάποιες προπονήσεις, πρωινές ή βραδινές για να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια αναχώρηση για την Ολλανδία. Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να μπει στη νέα χρονιά και όπως συνήθως γίνεται ο κόσμος περιμένει να μάθει τους στόχους που βάλει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρετε να έχει ζητήσει από τα στελέχη και τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ σε μια από τις τελευταίες επαφές που είχε μαζί τους την κατάκτηση του νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι τη δεδομένη περίοδο ο πιο ισχυρός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, παρά τις όποιες κινήσεις που κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες, εκτιμά ότι η κυριαρχία του δεν απειλείται. Ο Σαββίδης γλυκάθηκε από την περσινή πορεία και θέλει άπαντες να αφοσιωθούν στον συγκεκριμένο στόχο. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και φυσικά στον Ράζβαν Λουτσέσκου όπου με σοβαρότητα και δουλειά κατάφερε να γίνει ο καλύτερος προπονητής στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου έχει όμως κι ένα μεγάλο απωθημένο και αυτό είναι η Ευρώπη. Εκεί ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πέρσι. Γνώρισε ήττες από ομάδες χαμηλής δυναμικότητας. Ενώ, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το κάζο από την Έστερσουντ. Ο Ιβάν Σαββίδης, φέρετε να έχει ζητησει την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League που αποτελεί και διακαή πόθο όλων των ΠΑΟΚτσήδων. Ο Δικέφαλος τα τελευταία δύο χρόνια έχει «χαλάσει» την καλή εικόνα που είχε στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα έχει αφήσει και αρκετούς βαθμούς στην προσπάθεια του να αναρριχηθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία της UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ