Στη Γαλλία ο Κουλούρης, τελειώνει η μεταγραφή στην Τουλούζ

Στη Γαλλία ο Κουλούρης, τελειώνει η μεταγραφή στην Τουλούζ

Ο διεθνής άσος το Σάββατο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στη Νότια Γαλλία για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Τουλούζ βρίσκεται o Ευθύμης Κουλούρης. Ο διεθνής επιθετικός το Σάββατο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως αποκάλυψε to10.gr, το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους Βιόλα έκλεισε στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ ο 23χρονος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δικέφαλος εκτός από τα χρήματα που θα βάλει σε πρώτη φάση στο ταμείο του, από την πώληση του Κουλούρη, ενδεχομένως να καρπωθεί και άλλα στο μέλλον, καθώς στη συμφωνία με την Τουλούζ έχει κρατήσει ένα ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος το Σάββατο ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την Τουλούζ, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν που έκανε ως δανεικός στον Ατρόμητο (με 25 γκολ και 4 ασίστ σε 35 ματς).

Παράλληλα, ο Κουλούρης μπαίνει στη λίστα με τα «χρυσά» deals του ΠΑΟΚ, γεμίζοντας με χρήματα το «ασπρόμαυρο» ταμείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ