Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει δύο παίκτες επιπέδου Champions League»

Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει δύο παίκτες επιπέδου Champions League»

Ο Έλληνας τεχνικός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, επισήμανε πού χρειάζεται ενίσχυση ο Δικέφαλος.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus 103.6 FM» και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ.

Για τις μεταγραφές και πού χρειάζεται ενίσχυση ο Δικέφαλος είπε: «Αν ο ΠΑΟΚ κρατήσει στο δυναμικό του το περσινό ρόστερ και ενισχυθεί με κινήσεις παικτών επιπέδου Champions League μπορεί να μπει στους ομίλους και να έχει και τη νέα σεζόν μεγάλες επιτυχίες. Δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αρκεί να κρατήσει τους παίκτες που έπαιξαν και πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια».

Για τις αποχωρήσεις των Κάνιας και Σάχοφ: «Για μένα ο Κάνιας και ο Σάχοφ θα έπρεπε να μείνουν, γιατί γνωρίζουν το περιβάλλον και τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ, ξέρουν πως παίζει η ομάδα και αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και στη νέα σεζόν. Όμως, για να έχει βλέψεις ο ΠΑΟΚ για συμμετοχή σε ομίλους του Champions League χρειάζεται ορισμένους παίκτες υψηλού επιπέδου με μεταγραφή σε καίριες θέσεις της ομάδας.

Θέλει έναν πολύ καλό παίκτη στη θέση του Μαουρίσιο, γιατί δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Βέρνμπλουμ. Νομίζω, ότι είναι απαραίτητο να πάρει και έναν αριστερό μπακ μεγάλης κλάσης».

Για την θέση του αριστερού μπακ: «Ακόμα και ο Βιεϊρίνια που είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα στους περσινούς αγώνες με την Μπενφίκα απέναντι στον Σάλβιο στα δεξιά, που πήρε μόνος του το παιχνίδι στη ρεβάνς της Τούμπας. Χρειάζεται ένας αριστερός μπακ καλύτερος και από τον Βιεϊρίνια, ο οποίος μπορεί να προωθηθεί στην επίθεση».

Για τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League: «Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ φέτος να περάσει στους ομίλους του Champions League, γιατί ως πρωταθλητής λογικά θα έχει ευνοϊκότερη κλήρωση από πέρυσι. Εάν εξαιρέσουμε τον Άγιαξ τις άλλες ομάδες που είναι πιθανοί αντίπαλοι μπορεί να τις περάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ