Τέλος ο Χουτεσιώτης – Ποιον παίρνει στην προετοιμασία ο Μαρτίνς

Τέλος ο Χουτεσιώτης – Ποιον παίρνει στην προετοιμασία ο Μαρτίνς

Το παρών στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού έδωσε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης πριν αποχαιρετήσει την ομάδα του Πειραιά, που αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της τη Δευτέρα (24/06). Ποιον από τους «μικρούς» παίρνει μαζί του στην Πολωνία ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σήμερα Σάββατο (22/06) έγινε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που θα διεξαχθεί σε Πολωνία και Αυστρία.

Το παρών στην προπόνηση των Πειραιωτών έδωσε και ο 24χρονος πορτιέρε Λευτέρης Χουτεσιώτης, παρότι δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Το συμβόλαιο του Έλληνα κίπερ «εκπνέει» τυπικά στις 30 Ιουνίου και παρότι δεν είχε υποχρέωση να παρευρεθεί στου Ρέντη, πήγε οικειοθελώς για να βοηθήσει τον Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό του επιτελείο, να βγάλουν σε πέρας το πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Εν συνεχεία σε πολύ καλό κλίμα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, κλείνοντας το ερυθρόλευκο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Ίβηρας κόουτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να προετοιμαστούν για τον πιο σημαντικό μήνα της σεζόν, ενώ ο ίδιος αναμένεται να γνωστοποιήσει αύριο το μεσημέρι την αποστολή που θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό την Πολωνία την προσεχή Δεύτερα (24/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος τεχνικός θα συμπεριλάβει στην αποστολή και τον 19χρονο μέσο, Γιώργο Ξενιτίδη, με σκοπό να τον επιβραβεύσει για την προσπάθεια που καταβάλει στην εντός των τειχών προετοιμασία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ