«Κόπηκαν» Μάνος, Ιγκόρ – Ποιοι απ΄τους μικρούς κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς

«Κόπηκαν» Μάνος, Ιγκόρ – Ποιοι απ΄τους μικρούς κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς

Την ευκαιρία να βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς σε τέσσερις νεαρούς άσους. «Κόπηκαν» οι Δημήτρης Μάνος και Ιγκόρ Σίλβα.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός γνώριζε σε μεγάλο βαθμό ποιες είναι οι… διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα. Το extreme make over που ξεκίνησε πέρυσι, φέτος θα ολοκληρωθεί. Είναι δεδομένο. Ο Πέδρο Μαρτίνς χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και με «αρχηγό» αυτόν, οι Πειραιώτες προχωρούν τον σχεδιασμό και παράλληλα την προετοιμασίας τους.

Το τελικό παζλ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, παρότι οι Πειραιώτες φρόντισαν με εντυπωσιακό τρόπο αυτή τη βδομάδα να φωνάξουν παρών στην παρούσα μεταγραφική περίοδο. Την περασμένη Τρίτη ανακοίνωσαν τέσσερις παίκτες (Σουντανί, Μπρούνο Φελίπε, Ούγκο Κάιπερς και Φιορίν Ντουρμισάι), την Πέμπτη συμφώνησαν με τον αρχηγό τους, Κώστα Φορτούνη, ενώ και ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι προ των πυλών. (Έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του) Νωρίτερα, έγινε κάτοικος Πειραιά και ο πολυφημισμένος Γάλλος Ματιέ Βαλμπουένα.

Ο Ολυμπιακός της σεζόν 2019-2020 έχει ήδη σαφή μορφή. Τα πάντα προσεχτικά καμωμένα. Τα βασικά γρανάζια παρόντα, οι πρώτες προσθήκες επίσης, τα νέα παιδιά στις επάλξεις. Όλοι έτοιμοι για το… νεύμα του Πέδρο Μαρτίνς!

Οι Πειραιώτες αναχωρούν την προσεχή Δευτέρα (24/06)  για την Πολωνία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Δεν αποκλείεται πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, όλα τα κενά στο ερυθρόλευκο ψηφιδωτό να έχουν βρει τις θέσεις τους.

Έως ότου όλα τα όπλα μπουν στη φαρέτρα, ο Ίβηρας κόουτς καλείται να διαμορφώσει την αποστολή που θα «πετάξει» για Γντανσκ.

Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν και με τις γνωστές… εκκρεμείς υποθέσεις (back up του Ζοσέ Σα στη θέση «1», κεντρικός αμυντικός, κεντρικός χαφ και βασικό σέντερ φορ) και πριν γίνει κι επίσημα γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού, υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες για τους εκλεκτούς του Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με το… νέο αίμα που θα ακολουθήσει στην προετοιμασία.

Με τους Ερυθρόλευκους λοιπόν αναμένεται να ταξιδέψουν και τέσσερα ταλέντα από την ερυθρόλευκη Ακαδημία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Γιώργος Ξενιτίδης, ο ταλαντούχος αρχηγός της ομάδας Νέων και ο γεννηθείς το 2002 (!) Βασίλης Σουρλής που θεωρείται παιδί – θαύμα των Ακαδημιών οι οποίοι προορίζονται  για τις θέσεις «6» και «8».  Ο Χανιώτης κίπερ Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Δημήτρης Στουρνάρας που ζεσταίνουν τα… γάντια τους για να πάρουν θέση, κάτω από τα γκολποστ και ο 19ρονος Απόστολος Μαρτίνης για τη θέση του αριστερού μπακ.

Όσο για τους «κομμένους»;

Οι Δημήτρης Μάνος και Ιγκόρ Σίλβα δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα, αποτυγχάνοντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή, ενώ οι Γιώργος Μαρίνος και Αλέξανδρος Βοϊλης που αγωνίζονται ως εξτρέμ δεν βρήκαν χώρο στην αποστολή, αφού οι επιλογές του Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού είναι ήδη πολυάριθμες. (Βαλμπουενά και Μασούρας αριστερά. Ποντένσε και Σουντανί δεξιά. Και έξτρα επιλογή τον Λάζαρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ