Δύσκολα θα φέρουν πρόταση Διούδης, Γιόχανσον

Δύσκολα θα φέρουν πρόταση Διούδης, Γιόχανσον

Ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε αντίρρηση να παραχωρήσει τους δύο παίκτες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός για να αντλήσει έσοδα και να μπορέσει να καλύψει κάποιες τρύπες, αλλά και να κινηθεί μεταγραφικά, δεδομένα θα ήθελε να πουλήσει έστω έναν παίκτη.

Ο Χατζηγιοβάνης είναι ο επικρατέστερος να φέρει προσφορά, ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν θα είχαν αντίρρηση να δώσουν και τους Γιόχανσον, Διούδη. Οι δύο τελευταίοι έχουν έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στην ΠΑΕ έχουν κρίνει ότι δεν αποτελούν προς το παρόν προτεραιότητα, ώστε να κληθούν για επέκταση. Είναι φανερό ότι στη διάρκεια της σεζόν θέλουν να τους αξιολογήσουν.

Ο Διούδης πριν μήνες ακουγόταν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ισπανικής ομάδας, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια κρούση. Έχει προταθεί σε συλλόγους στην ιβηρική χερσόνησο, αλλά και στην Ιταλία. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει κρούση, ούτε καν ένδειξη ότι θα έρθει προσφορά. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έχουμε τονίσει ότι είναι σε εγρήγορση και αναζητάει τερματοφύλακα για παν ενδεχόμενο. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, να πάρει γκολκίπερ, αλλά προς το τέλος του καλοκαιριού, ακόμα κι αν δεν φύγει ο Διούδης. Αρκεί να περισσέψουν λεφτά.

Όσον αφορά τον Γιόχανσον είναι από τα πιο βαριά συμβόλαια. Με τα μπόνους ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ τον χρόνο. Από τη στιγμή που έφυγε ο Κουλιμπαλί, είναι σημαντική η παρουσία του. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι αν φέρει πρόταση, ο Παναθηναϊκός θα είναι αρνητικός. Ο Σουηδός δεξιός μπακ, πάντως, δεν φαίνεται ν’ αγχώνεται και να ψάχνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «τριφύλλι» για τους δύο παίκτες δεν αξιώνει κάποιο φοβερό ποσό. Αρκεί φυσικά οι όποιες προτάσεις να έρθουν σχετικά νωρίς κι όχι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, διότι έπειτα δεν θα είναι εύκολο να αναπληρωθούν τα κενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ