Στο Γκνιεβίνο ο Ολυμπιακός, ξεκινάει το «χτίσιμο»

Στο Γκνιεβίνο ο Ολυμπιακός, ξεκινάει το «χτίσιμο»

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν στην πολωνική πόλη, όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στην Βόρεια Πολωνία και συγκεκριμένα στο Γκνιεβίνο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έφτασε το βράδυ της Δευτέρας ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι «πέταξαν» από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:30 και μετά από αρκετές ώρες ταξιδιού έφτασαν στην πολωνική πόλη, η οποία θα αποτελέσει τη βάση τους μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες μετακομίσουν στην Βαρσοβία, όπου θα παραμείνουν για τρεις ημέρες. Στις 6 Ιουλίου θα αναχωρήσουν από την πρωτεύουσα της Πολωνίας με προορισμό την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Από το πρωί της Τρίτης (25/6) ξεκινάει λοιπόν το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Οι Πειραιώτες θα δουλέψουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ