Στην Αθήνα ο Σεμέδο (vid+pics)

Στην Αθήνα ο Σεμέδο (vid+pics)

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έφτασε στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατέφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (25/06), αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και την Τετάρτη (26/06) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι ύστερα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που του πρόσφεραν οι Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ο Ρούμπεν Σεμέδο τόνισε είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω να με βοηθήσει και το κλαμπ για να είμαι ο καλύτερος».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Πορτογάλο σέντερ μπακ υποδέχθηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην Ελλάδα και του έδειξαν την αγάπη τους. Μόλις βγήκε από την αίθουσα αφίξεων οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν «Ολυμπιακός», αλλά και «Καλώς ήρθες παικταρά». Αρκετοί μάλιστα τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγάλει μαζί τους φωτογραφίες, με τον Σεμέδο παρά την κούραση, να μην χαλάει σε κανέναν χατήρι.

Τις επόμενες ημέρες ο Ιβηρας αναμένεται να ταξιδέψει στην Πολωνία, όπου βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς. Ένα deal που αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο είχε αίσιο τέλος για την ομάδα του Πειραιά που απέδειξε πως έχει μεγάλη διαπραγματευτική δεινότητα.

Για όλες τις λεπτομέρειες του deal διαβάσατε ήδη στο «10».

Γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1994, ο Ρουμπέν Σεμέδο το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε κάνοντας 14 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό έπαιξε δανεικός στην Ουέσκα. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 η Βιγιαρεάλ τον είχε αποκτήσει έναντι 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Δείτε το βίντεο από την άφιξή του:

Και φωτογραφίες από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ