Ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε follow τον Γιώργο Σαββίδη (pic)

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε follow τον Γιώργο Σαββίδη (pic)

Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε στα social media τον μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, βάζοντας… φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια!

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο μέσο, Ντάγκλας Αουγκούστο, για τον οποίο οι Βραζιλιάνοι είχαν αποκαλύψει ότι ο Δικέφαλος προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Κορίνθιανς.

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε… feedback από την πλευρά του Λατινοαμερικάνου χαφ, με τον νεαρό άσο να κάνει follow τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram!

Μια κίνηση από τον Ντάγκλας Αουγκούστο, που… φουντώνει ακόμα περισσότερο τα μεταγραφικά σενάρια, με τον Δικέφαλο να κινείται δυναμικά για την απόκτησή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Το Who is who

O Ντάγκλας Αουγκούστο αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως αμυντικό χαφ. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σελεσάο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε, στις οποίες εντάχθηκε το 2004 σε ηλικία 7 ετών.

Επαιξε στην Κ17, αλλά και στην Κ20 της «Φλου», ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Στους «τρικολόρ» έμεινε μέχρι το 2018, πραγματοποιώντας συνολικά 57 συμμετοχές, στις οποίες είχε 3 γκολ και 2 ασίστ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κορίνθιανς, η οποία εντυπωσιασμένη από τις εμφανίσεις του έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 1 εκατ. ευρώ και τον έντυσε στα ασπρόμαυρα. Με τα χρώματα της Κορίνθιανς έπαιξε σε 17 αγώνες, έχοντας 1 γκολ σε 1.312 λεπτά, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπαΐα, καταγράφοντας εννιά συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ