Τα «έχωσε» σε Ζουράρι ο Ντέμης (pic)

Τα «έχωσε» σε Ζουράρι ο Ντέμης (pic)

H δήλωση του Κώστα Ζουράρι σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τις εκλογές δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ντέμη Νικολαΐδης που την σχολίασε με «καυστική» ανάρτηση στα social media.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, προκάλεσε αντιδράσεις με όσα είπε σε στην TV100 σχετικά με τις εκλογές και τον ΠΑΟΚ υποδεικνύοντας ουσιαστικά στους οπαδούς του Δικεφάλου, γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε συγκεκριμένα ότι «ο ΠΑΟΚτσής που ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ» κάνοντας λόγο για παράγκες και διαιτητές με τον Ντέμη Νικολαΐδη να απαντά με «αιχμηρό» τρόπο στα social media.

Η ανάρτηση του Ζουράρι:

«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».
MARK TWAIN»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ