ΑΕΚ: Όλες οι λεπτομέρειες και οι αλλαγές της αυριανής πρώτης στα Σπάτα

ΑΕΚ: Όλες οι λεπτομέρειες και οι αλλαγές της αυριανής πρώτης στα Σπάτα

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ αύριο στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων με Καρντόσο και πολλούς νέους.

Αύριο στις 18:00 στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Με τον Μιγκέλ Καρντόσο να ντεμπουτάρει στα… κιτρινόμαυρα.

Δίπλα στον Καρντόσο και οι τέσσερις συνεργάτες του. Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής), Ντανιέλ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο νέος αναλυτής Φρανσίσκο Κόστα. Στο τεχνικό τιμ πάντως παραμένουν οι Νίκος Παναγιωτάρας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς.

Παράλληλα, νέος γυμναστής αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης στη θέση του Μανώλη Βασιλειάδη, τον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί για την προσφορά του. Ενώ επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ιωάννου, μαζί με το υπόλοιπο τιμ φυσιοθεραπευτών της ομάδας μας, με τον Χρήστο Καρβουνίδη να εξακολουθεί να έχει την υψηλή επιστασία. Αλλά δεν θα είναι κάθε μέρα πια στα Σπάτα.

Ποιοι θα λείπουν αύριο

Από την αυριανή πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι δύο διεθνείς Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας. Αμφότεροι θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης άδεια έχει και ο Γιαννούτσος λόγω της συμμετοχής του στην Ελπίδων. Αλλά τόσο ο νεαρός αμυντικός όσο και κάποιοι άλλοι μικροί (όπως πχ οι Γιούσης, Βλαχομήτρος, Μπούσης) είναι σε συζητήσεις για να φύγουν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Επίσης συζητήσεις για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους γίνονται με τους Γιαννιώτα – Τσόσιτς και δεν θα είναι στα Σπάτα. Στην πρώτη δεν θα βρίσκεται ούτε και ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος θα μπορεί πιθανότατα από 1η Ιουλίου να ενσωματωθεί με την ομάδα και θα πάει στο Κίελτσε.

Αδεια έχει και ο Μοράν, για τον οποίο είναι ερωτηματικό τι θα γίνει αν και δεν θα είναι οριστικά πια στην Πολωνία, ενώ θα βρίσκεται κανονικά ο Γιακουμάκης και γίνονται συζητήσεις με τον Βασιλαντωνόπουλο για να παραμείνει στη Λαμία ή να πάει δανεικός σε άλλο σύλλογο. Από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ θα βρίσκονται στην πρώτη ομάδα ο Φοίβος Μπότος και επίσης ακόμη 1-2 παιδιά.

Αύριο και μεθαύριο είναι προγραμματισμένες οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε στην Πολωνία την Τρίτη το απόγευμα (15.40), περιλαμβάνει μία ακόμα προπόνηση την Παρασκευή, διπλή προπόνηση Σάββατο και Δευτέρα, ρεπό την Κυριακή και τελευταία προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ