ΑΕΚ: Καρντόσο-Φονσέκα κρίνουν του Βέρντε

Η επαφή των δύο τεχνικών που γνωρίζονται από παλιά αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ιταλό εξτρέμ.

ΑΕΚ: Καρντόσο-Φονσέκα κρίνουν του Βέρντε | to10.gr

Το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του εξτρέμ, με την Ένωση να εξετάζει την περίπτωση του Ιταλού ακραίου εδώ και λίγο καιρό. Η υπόθεση του 23χρονου άσου δεν είναι απλή, καθώς το κόστος της απόκτησής του από τη Ρόμα είναι υψηλό.

Ο Βέρντε έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και οι Ιταλοί συζητούν να τον παραχωρήσουν μόνο μέσω πώλησης. Αυτό ωστόσο δεν δείχνει να αποτρέπει την ΑΕΚ από το να κρατά τα μάτια της στραμμένα στον βραχύσωμο άσο. Μάλιστα, από την Ιταλία ανέφεραν χθες πως οι Κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει με τον παίκτη και απομένει μια συμφωνία και με τη Ρόμα, για να προχωρήσει το deal!

Το παραπάνω σενάριο δείχνει μάλλον… τραβηγμένο, ωστόσο εκείνο που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι πως η περίπτωση του Βέρντε απασχολεί. Το αν η ΑΕΚ μπορεί να την προχωρήσει, δεν έχει προς το παρόν ξεκαθαριστεί. Ωστόσο σύντομα θα φανεί.

Το ατού της Ένωσης στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι άλλο από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον αντίστοιχο της Ρόμα, Ντανιέλ Φονσέκα, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν και στη Σαχτάρ.

Η σχέση Καρντόσο-Φονσέκα δείχνει το «κλειδί» για το θέμα Βέρντε, καθώς στην επαφή που αναμένεται να έχουν οι δύο άνδρες θα φανούν και οι προθέσεις του τεχνικού των Ρωμαίων για το μέλλον του παίκτη. Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να φέρει στα μέτρα της το θέμα του Ιταλού ακραίου, που απασχολεί, όμως δεν είναι και το μοναδικό αναφορικά με τον εξτρέμ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν στην ατζέντα τους τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις, που «παίζουν» γερά. Ενδεχομένως και πιο πολύ από εκείνη του Βέρντε. Στόχος είναι μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα του ακραίου να ξεκαθαρίσει και να μπει στην τελική του ευθεία. Μιας και η προσπάθεια που γίνεται από μεριάς ΑΕΚ είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή να κλείσει σύντομα. Χωρίς, πάντως, να γίνουν βιαστικές κινήσεις. Αφού το ζητούμενο είναι να αποκτηθεί ένας εξτρέμ ικανός να κάνει τη διαφορά, που θα καλύπτει παράλληλα απόλυτα τα «θέλω» του Καρντόσο.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο