Λειτούργησε πυροσβεστικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Λειτούργησε πυροσβεστικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Ο πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους στη διαμάχη του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Χάτζι.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έκανε «πυροσβεστικές» δηλώσεις στο «Telekom Sport» για τη διαμάχη του Γκεόργκε Χάτζι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά ο πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ είπε: «Ο Ράζβαν είχε δίκιο. Αυτά τα παιδιά βρίσκονται σε ευνοϊκό πλαίσιο, είναι κοντά ο ένας στον άλλο, παίζοντας μαζί από τα junior. Κάποιοι θα χρειαστούν κάποια χρόνια να δείξουν την αξία τους. Ας μην ξεχνάμε ότι τώρα αντιμετωπίζουν παίκτες της ίδιας ηλικίας.

Αλλά όταν αντιμετωπίζουν παίκτες ηλικίας 32 ετών, παίκτες με μεγάλη διεθνή εμπειρία και αξία, θα είναι πιο δύσκολα και σκληρά τα πράγματα γι’ αυτά τα παιδιά.

Μπορώ να αναγνωρίσω αμέσως, όπως είπε ο και ο Ράζβαν, 5-6 παίκτες που είναι έτοιμοι για να παίξουν με τους μεγάλους. Άλλοι ίσως θα πρέπει να περιμένουν λίγα χρόνια περισσότερα…

Από την άλλη πλευρά καταλαβαίνω και τον Χάτζι, επειδή πολλοί από αυτούς τους νεαρούς παίκτες είναι παιδιά του και ελπίζει ότι όλα θα παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως ήλπιζα κι εγώ ότι όλοι οι παίκτες μου στη Hunedoara θα προωθηθούν και θα γίνουν μεγάλοι. Ή στη Ντιναμό. Έφτασαν 10 από αυτούς στην Εθνική ομάδα που πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1990. Υπήρχαν 10 της Ντιναμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ