Το… ραντεβού για Μπουζούκη, στασιμότητα με Χατζηγιοβάνη

Το… ραντεβού για Μπουζούκη, στασιμότητα με Χατζηγιοβάνη

Από τη πλευρά του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού δεν επιβεβαιώνεται συνάντηση με τον Νταμπίζα. Παγωμένο και του Μυτιληνιού εξτρέμ.

Το σίριαλ της επέκτασης των συμβολαίων των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη, που λήγουν το καλοκαίρι του 2020, συνεχίζεται.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν και πότε θα υπάρξει αίσιο τέλος. Είναι πιθανό από μέρα σε μέρα να επανέλθει με καλύτερη προσφορά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας και να κλείσουν οι δύο υποθέσεις. Υπάρχει και το ενδεχόμενο οι παίκτες και ειδικά αυτό αφορά τον Μπουζούκη, να πιέσουν τους μάνατζερ να συμφωνήσουν με αυτά που δίνει τώρα το «τριφύλλι». Μπορεί, όμως, να μην υπάρξει συμφωνία, τα θέματα να μείνουν ως έχουν (ούτως ή άλλως οι δύο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο) και να γίνει επαναπροσέγγιση έπειτα από 1-2 μήνες κι αφού έχουν προχωρήσει μεταγραφικές περιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει στασιμότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει την πολιτική του και ο Νταμπίζας είναι αποφασισμένος να τη τηρήσει, έστω κι αν οικονομικά οι διαφορές δεν είναι τέτοιες που να επηρεάζουν σημαντικά το μπάτζετ και να ρίχνουν έξω τον προϋπολογισμό. Δικαίωμά του, όπως και των παικτών να ζητούν περισσότερα. Αυτός είναι ο νόμος της αγοράς.

Για τον Μπουζούκη, να σημειώσουμε ότι εδώ και λίγες μέρες γράφεται ότι επίκειται ραντεβού σήμερα του Νταμπίζα με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Προς το παρόν, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού». Φυσικά και δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, αν πραγματοποιηθεί νέα επικοινωνία και κλειστεί ένα ραντεβού αύριο ή την ερχόμενη εβδομάδα πριν την πρώτη συγκέντρωση των «πρασίνων» στις 4 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ