Για αυτό είναι Ατρομητάρα!

Για αυτό είναι Ατρομητάρα!

Με 15 παίκτες άλλοι βγάζουν μια ολόκληρη χρονιά, που λέει ο λόγος. Λάθος; Ναι, αλλά πραγματικότητα, συμβαίνει σε κάποιους προπονητές να δημιουργούν έναν βασικό κορμό με τόσους και να βγάζουν τη σεζόν. Κάποιες φορές μάλιστα, με επιτυχία. Ε, λοιπόν, τόσους έχασε ο Ατρόμητος το καλοκαίρι… Μάλιστα, δεν είναι μόνο ότι έφυγαν 15, μια ολόκληρη ομάδα […]

Με 15 παίκτες άλλοι βγάζουν μια ολόκληρη χρονιά, που λέει ο λόγος. Λάθος; Ναι, αλλά πραγματικότητα, συμβαίνει σε κάποιους προπονητές να δημιουργούν έναν βασικό κορμό με τόσους και να βγάζουν τη σεζόν. Κάποιες φορές μάλιστα, με επιτυχία. Ε, λοιπόν, τόσους έχασε ο Ατρόμητος το καλοκαίρι…

Μάλιστα, δεν είναι μόνο ότι έφυγαν 15, μια ολόκληρη ομάδα δηλαδή. Αλλά ήρθαν κι άλλοι τόσοι. Συν τον Μπαστακό, που επέστρεψε από τον Ηρακλή, έγιναν 16. Με λίγα λόγια, δεν έφυγε απλώς μια ολόκληρη ομάδα, αλλά ήρθε και μια νέα. Αντε τώρα να την φτιάξεις από την αρχή. Γίνεται; Αν πρόκειται για τον Ατρόμητο και του Σπανού τα γένια, που λέει ο λόγος, γίνονται.

Η ομάδα του Περιστερίου «κουβάλησε» στην πλάτη της δύο κακές – για τη δυναμική της – χρονιές. Πού είναι η Ευρώπη; Πού είναι τελικοί Κυπέλλου; Πού τα πλέι οφ; Πού τα χαΐρια για μια ομάδα «ατρόμητη» όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος; Για όσους βιάστηκαν(με), μετά και το ξεκίνημα με τέσσερις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα να που(με) «μια από τα ίδια και φέτος, εδώ είναι.

Για να μετρήσουμε λοιπόν:

– Ο Ατρόμητος είναι 1ος στην βαθμολογία με 16 βαθμούς μετά απο 8 αγωνιστικές!

– Παραμένει αήττητος τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

– Εχει να δεχτεί γκολ από τον… Αύγουστο. Από εκείνο το 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την δεύτερη αγωνιστική. Από τότε, για εφτά σερί 90λεπτα, δεν έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα. Νίκες με Αστέρα (1-0), Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (0-1), Λαμία (3-0), ΑΕΚ (0-1) και Κέρκυρα για το Κύπελλο (1-0), λευκές ισοπαλίες με ΑΕΛ εκτός και ΠΑΣ Γιάννινα εντός.

– Είναι αήττητος σε επίσημο αγώνα μισό χρόνο! Οπως το διαβάζετε. Από τις 23 Απριλίου 2017 και την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Μισός ημερολογιακός χρόνος, μια 11άδα επίσημων αγώνων. Για ψάξτε άλλη ελληνική ομάδα. Μην κουράζεστε, δεν θα βρείτε…

Κι όλα αυτά, έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα με 15 νέους παίκτες, μηδέν κόστος για τις μεταγραφές, πέρα από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και με βασικούς και αναντικατάστατους τρεις δανεικούς. Αυτό που «χλευάζεται» από πολλούς. Ρισβάνη, Γιαννούλη, Ουάρντα.

Επιπλέον, έχοντας χάσει με μεταγραφή, με πώληση για να συνεννοούμαστε, δύο «next big things» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Δημήτρη Λημνιό (ΠΑΟΚ), τον Αλέξανδρο Κατράνη (Σεντ Ετιέν) και βάζοντας στο ταμείο, διότι όλα υπολογίζονται στο ποδόσφαιρο, χονδρικά 1,5 εκατ. ευρώ.

Αλλά τι να τον φοβίσει άραγε, ακόμη και αν έφυγαν οι συγκεκριμένοι ή όποιοι άλλοι. Ατρόμητος δεν είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ