Το μήνυμα του Ακπομ για τον Λουτσέσκου (pic)

Το μήνυμα του Ακπομ για τον Λουτσέσκου (pic)

Ο Βρετανός επιθετικός με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Ρουμάνο τεχνικό, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ.

Συνεχίζονται τα μηνύματα αγάπης των παικτών του ΠΑΟΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Τσούμπα Ακπομ να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν οι Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια και να αποχαιρετά τον Ρουμάνο τεχνικό, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου ο Βρετανός επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Πριν από κάθε παιχνίδι μου έλεγες… Κάνε ό,τι θέλεις αλλά τρέξε σαν τρελός… Καλή τύχη στο νέο σου ταξίδι κόουτς και συγχαρητήρια που υπήρξες κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Είναι φανερό ότι η ξαφνική αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού έχει επηρεάσει τους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι είχαν δεθεί με τον Λουτσέσκου και είχαν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, που πέρσι έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ.

Δείτε το μήνυμά του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Before every game you told me …. “Do what you want but just run like crazy“ 😂😂 Good luck on your new journey coach , and congrats on being apart of PAOK history 🏆🏆❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chuba Akpom (@cakpom) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ