Στο PAOK TV η αναμέτρηση με την Άλκμααρ

Στο PAOK TV η αναμέτρηση με την Άλκμααρ

Ο ΠΑΟΚ αύριο (3/7) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Ολλανδική Άλκμααρ με την αναμέτρηση να μεταδίδεται ιντερνετικά από το PAOK TV.

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους είναι αύριο (3/7) απέναντι στην Άλκμααρ στις 20:00. Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, αλλά μέσω ίντερνετ από το PAOK TV, όπως ανακοίνωσε η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης της πρώτης φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ και σας προσφέρει τον αγώνα εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV. Η προβολή αφορά αποκλειστικά κατοίκους Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας.

Την Τετάρτη (03.07, 20:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την φιλική αναμέτρηση με τη Αλκμάαρ στην Ολλανδία.

Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Watch Now!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ