ΑΕΚ: Το πιστεύει με Ολιβέιρα, deadline με Βέρντε

ΑΕΚ: Το πιστεύει με Ολιβέιρα, deadline με Βέρντε

Η ΑΕΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα δίνει χρόνο, αλλά με τον Ντανιέλε Βέρντε πιέζεται για απάντηση

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Πολωνία για προετοιμασία. Παρόλα αυτά λείπουν δύο σημαντικά κομμάτια του παζλ με τον Μιγκέλ Καρντόσο να θέλει γρήγορα τις δύο μεταγραφές. Ο σέντερ φορ, ο αντί-Πόνσε και ο εξτρέμ, ο ακραίος για τη δεξιά πλευρά της. Δύο παίκτες που το πιθανότερο είναι ότι θα αποτελούν μέλη της βασικής ενδεκάδας.

Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ θέλουν άμεσα να έχουν απαντήσεις από τους βασικούς στόχος. Εν ολίγοις, τον Νέλσον Ολιβέιρα για τον φορ και τον Ντανιέλε Βέρντε για τον εξτρέμ. Η ΑΕΚ ψήνει τον Πορτογάλο φορ, στο παιχνίδι έχει μπει πια και ο Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ το γεγονός ότι η Νόριτς δεν τον υπολογίζει είναι στα συν. Ωστόσο, ο παίκτης ψάχνει κάτι καλύτερο σε επίπεδο πρωταθλήματος. Διότι το ελληνικό έχει βρεθεί πια πολύ χαμηλά ως επίπεδο και προβληματίζει αρκετά τους ποδοσφαιριστές. Πάντως, η ΑΕΚ θα τον περιμένει και του έχει δώσει λίγο χρόνο για την απόφαση του.

Στην υπόθεση του Βέρντε πάντως δεν υπάρχει χρόνος. Η ΑΕΚ τον πιέζει για να τελειώσει άμεσα με την Ρόμα. Και θέλει απάντηση σύντομα. Μπορεί και αύριο, ίσως και το Σαββατοκύριακο. Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη και ο μάνατζερ του έχει αναλάβει σε μεγάλο μέρος την συζήτηση με την ιταλική ομάδα. Και στόχος είναι να πέσει αρκετά το ποσό των απαιτήσεων των Ρωμαίων. Αν δεν γίνει αυτό η ΑΕΚ θα προχωρήσει άμεσα σε εναλλακτική λύση. Και αυτό διότι πιέζει άμεσα η ανάγκη ακραίου για να πάει στην προετοιμασία να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ