Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για τον επιθετικό

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για τον επιθετικό

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του στράικερ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως καταλήγει στον «εκλεκτό».

Η αναζήτηση για τον καλύτερο αρχές Ιουλίου μόνο εύκολη δεν είναι. Ειδικά από την στιγμή που ο Ολυμπιακός στοχεύει ψηλά, στο «πάνω ράφι» του ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Για τον στράικερ που θα έρθει για να προσφέρει το εύκολο γκολ στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός που εδώ και καιρό εξετάζει και «τρέχει» ουκ ολίγες περιπτώσεων κορυφαίων επιθετικών. Με υψηλό κασέ, απλησίαστο για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι ξεκάθαρη η επιθυμία όλων για μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο τον ήδη ισχυρό από πλευράς ρόστερ Ολυμπιακό.

Τα ονόματα που απασχολούν εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό είναι λίγο πολύ γνωστά. Δεν έχουν όμως δει όλα το φως της δημοσιότητας. Υπάρχει και μια ακόμη πολύ δυνατή και συνάμα δύσκολη περίπτωση που προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός.

Επιλογή που σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έρχεται από την λίστα του Μαρτίνς. Τα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένονται καθοριστικά για το θέμα και του επιθετικού που μαζί με τον μέσο αποτελούν τις δύο ακόμη υποθέσεις που θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι Πειραιώτες.

Βεβαίως όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί απλά για να κάνει την μεταγραφή. Ούτε κάνει μεταγραφή για τα ματς με την Πλζεν και μόνο. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί μια πανίσχυρη ομάδα για να επιστρέψει στην κορυφή και να κυριαρχήσει ξανά για χρόνια.

Και ήδη το πλάνο της διοίκησης και του Μαρτίνς πηγαίνει εξαιρετικά. Σύντομα ο Μαρτίνς θα έχει και άλλα «όπλα» στη διάθεση του για το πρώτο μεγάλο εμπόδιο της χρονιάς, στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ