Ολυμπιακός: Συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο για την ΕΡΤ

Ολυμπιακός: Συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο για την ΕΡΤ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο για την ΕΡΤ, για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.

Δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να αφήσει το θέμα της ΕΡΤ και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων να περάσει έτσι. Με το «άρωμα» σκανδάλου να είναι έντονο γύρω από τις ενέργειες της δημόσιας τηλεόρασης και την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) να στηλιτεύεται και από την ίδια την Ένωση Εργαζομένων της ΕΡΤ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει την «επίθεση» νομιμότητας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο ως προς το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χειρισμών τους από την ΕΡΤ. Όπως και για την συμφωνία με την Superleague 2, αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες αποφάσεις της ΕΡΤ για τα εν λόγω τηλεοπτικά, προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.

Για τις ποινικές ευθύνες που άλλωστε έκανε λόγο και η Ένωση Εργαζομένων της ΕΡΤ στην χθεσινή ανακοίνωση – καταπέλτη κατά της διοίκησης της ΕΡΤ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει εδώ και καιρό κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με καταγγελία σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ,  για να φέρει στο «φως» όλα όσα συνέβαιναν στο… σκοτάδι ανάμεσα στην Κυβέρνηση που σε λίγες μέρες αποχωρεί, την δημόσια τηλεόραση και τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες για τα τηλεοπτικά.

Με κυρίαρχη βεβαίως την υπόθεση του ΠΑΟΚ που έναντι απλησίαστου στην ελεύθερη αγορά συμβολαίου υπογράφει στην ΕΡΤ ελάχιστες μέρες πριν τις Βουλευτικές εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ