Ο Ροντρίγκο Σοάρες σε ρόλο αριστερού μπακ

Ο Ροντρίγκο Σοάρες σε ρόλο αριστερού μπακ

Η μετατόπιση του Ροντρίγκο Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν κάτι που είδαμε έστω και για λίγο στο φιλικό με την Άλκμααρ. Σήμερα ο Φερέιρα δούλεψε με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και πάλι στην συγκεκριμένη θέση

Μπορεί να αποκτήθηκε για την δεξιά πλευρά της άμυνας ο Ροντρίγκο Σοάρες, όμως στην Ολλανδία φαίνεται πως για αρχή θα μετατοπιστεί στην αριστερή πλευρά.

Στη σήμερα προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε και σήμερα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στα αριστερά.

Το δίδυμο Σοάρες και Γιαννούλης είχαν την τιμητική τους στην προπόνηση καθώς πήραν εντολές ν’ ανεβαίνουν μόνιμα την πλευρά τους σε έναν ρόλο φουλ μπακ και οι δύο μεσοεπιθετικοί να είναι πίσω από τον φορ σε ένα σχηματισμό 3-4-2-1 σε φάση επίθεσης.

Ο Γιαννούλης, είχε έναν τετ-α-τετ με τον 40χρονο Πορτογάλο τεχνικό με τον τελευταίο να εξηγεί το πως θέλει να κινείται στον αγωνιστικό χώρο.

«Λαχτάρισαν» όλοι με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος σε μια σύγκρουση με τον Ίνγκασον έμεινε για λίγο στον αγωνιστικό χώρο. Το ιατρικό τιμ, αλλά και ο Φερέιρα έτρεξαν αμέσως πάνω του για να δουν τι έχει συμβεί. Ευτυχώς για τον 25χρονος μέσο δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και μετά από λίγα λεπτά συνέχισε την προπόνηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ