Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ελ Αραμπί

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μαροκινός επιθετικός για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το σπουδαίο deal με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός! Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται στην Αθήνα με την μεταγραφή του στους Πειραιώτες να έχει μπει στην τελική ευθεία! Ο Μαροκινός επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό για την οριστικοποίηση του μεγάλου deal.

Και αν όλα πάνε καλά, όπως αναμένεται ο Ολυμπιακός θα έχει κλείσει ένα ακόμη μεταγραφικό «μέτωπο» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο Ελ Αραμπί είναι ο γκολτζής που θα έρθει να κάνει πιο εύκολη την δουλειά της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στην επίθεση μπαίνοντας βεβαίως άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας για να είναι πανέτοιμος για τα πρώτα επίσημα ματς με την Βικτόρια Πλζέν.

Απο χθες άλλωστε to10.gr σας είχε ενημερώσει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή και του επιθετικού, με τον Μαροκινό στράικερ να αποτελεί, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, την 10η καλοκαιρινή προσθήκη του Ολυμπιακού!

Με εντυπωσιακό τρόπο εξελίσσεται το πλάνο της ενίσχυσης του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ότι ζητάει και να είναι σε θέση να δουλέψει με τις καλύτερες συνθήκες για να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες. Με τον Ελ Αραμπί να είναι έτοιμος για την δουλειά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Και η αλήθεια είναι πως ο Ελ Αραμπί, αυτή τη δουλειά ξέρει να την κάνει καλά.

Στη καριέρα του σε Καέν, Αλ Χιλάλ, Γρανάδα και Αλ Ντουχαΐλ, ο 32χρονος άσος έχει σκοράρει 178 φορές και έχει μοιράσει 35 ασίστ! Σε ύνολο 315 αγώνων!

Στα τελευταία 78 ματς με την ομάδα του Κατάρ, έχει συνολικά 90 γκολ! Ενώ με την εθνική Μαρόκου έχει 41 ματς και 15 γκολ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα επιτεύγματα του Ελ Αραμπί στο Κατάρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ