Επίσημο: Συμφωνία με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός

Επίσημο: Συμφωνία με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός

Η «μηχανή των γκολ» Γιουσέφ Ελ Αραμπί υπογράφει και θα μεταβεί άμεσα στην Αυστρία για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα όπως αποκάλυψε πριν λίγες ώρες to10.gr και συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους.

Ο ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα μεταβεί άμεσα στην Αυστρία για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ελ Αραμπί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση, με τον Μαροκινό να είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού για τη γραμμή κρούσης.

Οι ερυθρόλευκοι κλείνουν έτσι την υπόθεση του σέντερ φορ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού προσθέτουν έναν παίκτη που έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο σπουδαίος Μαροκινός στράικερ αποτελεί τη 10η φετινή μεταγραφή και θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει το βάρος στην επίθεση, ενώ αποτελεί έναν παίκτη που ήθελε διακαώς και ο προπονητής των Πειραιωτών.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Αυστρία το Σάββατο, όπου η ομάδα όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της στο εξωτερικό. Ο Ελ Αραμπί θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις στο Στανς και σιγά σιγά θα μπει σε ρυθμούς προκριματικών Champions League, καθώς πλησιάζουν τα ματς με την Πλζεν. Ο Μαροκινός θα είναι το «βαρύ πυροβολικό» των ερυθρόλευκων τη νέα σεζόν και στόχος του Μαρτίνς είναι να τον έχει 100% έτοιμο στα παιχνίδια με τους Τσέχους.

Εξάλλου πρόκειται για μια «μηχανή των γκολ» με 178 γκολ σε Καέν, Αλ Χιλάλ, Γρανάδα και Αλ Ντουχαΐλ. Παράλληλα είναι και πολύ καλός δημιουργός, αφού έχει μοιράσει 35 ασίστ στην καριέρα του κι όλα αυτά σε 315 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Ντουχαΐλ στο Κατάρ, όπου μέτρησε συνολικά 90 τέρματα σε 78 ματς. Φυσικά είναι διεθνής με την εθνική του Μαρόκο, όπου έχει 41 συμμετοχές και 15 τέρματα.

https://www.youtube.com/watch?v=3URH1zmk6sU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ