Γκερέρο: «Παίξαμε ο ένας για τον άλλον» (vid)

Γκερέρο: «Παίξαμε ο ένας για τον άλλον» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εμφατικής νίκης του Ολυμπιακού επί της Γιαγκελόνια (5-0), αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο One Channel στην πορεία της προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων και στο ομαδικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 τη Γιαγκελόνια έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που έκανε χατ-τρικ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Ερυθρόλευκων μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel.

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προετοιμασία, στο ομαδικό κλίμα που επικρατεί στους ερυθρόλευκους, αλλά και στα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League που είναι προ των πυλών.

Ο Ισπανός φορ μίλησε στην κάμερα του One Channel, για την πορεία της ερυθρόλευκης προετοιμασίας:

«Σίγουρα υπάρχει βελτίωση της ομάδας στην προετοιμασία, αλλά αν μη τι άλλο η προετοιμασία είναι για να ετοιμαστούμε σιγά – σιγά για τα επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω ότι σήμερα παίξαμε πολύ ομαδικά, παίξαμε ο ένας για τον άλλον και φάνηκε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να περάσουμε στον φετινό Ολυμπιακό. Θα βοηθήσει σίγουρα όταν έρθουν τα επίσημα παιχνίδια»

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ