Άρης: Δεύτερο και πιο δυνατό τεστ με Γάνδη (pic)

Άρης: Δεύτερο και πιο δυνατό τεστ με Γάνδη (pic)

Νέο φιλικό θα δώσουν σήμερα (06/07, 5 μ.μ.) οι κίτρινοι στο Βέλγιο.

Στο Βέλγιο θα βρεθεί σήμερα ο Άρης για να αντιμετωπίσει τη Γάνδη σε φιλική αναμέτρηση (06/07, 5 μ.μ. ώρα Ελλάδας). Οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν οδικώς από την περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας μέχρι το προπονητικό κέντρο Oostakker των Βέλγων και αναμένεται να φτάσουν μετά τη 1 το μεσημέρι.

Αυτό θα είναι ένα παιχνίδι πιο αυξημένης δυσκολίας για το σύνολο του Σάββα Παντελίδη σε σχέση με το πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα κόντρα στη Φορτούνα Σίταρντ. Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εικόνα που έδειξε και ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 και να δείξει σοβαρότητα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένες δοκιμές όπως στην προηγούμενη αναμέτρηση, ενώ έχει στη διάθεσή του πλέον τους Χαμζά Γιουνές και Γιάννη Φετφατζίδη. Απόντες είναι οι Μανώλης Τζανακάκης και Χουλιάν Κουέστα, οπότε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα κάνει ο Φάμπιαν Έμαν.

Για τους κίτρινους ακολουθεί ακόμη πιο δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Αϊντχόφεν (12/07, 8 μ.μ. ώρα Ελλάδας), έπειτα άλλο ένα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/07, 9 μ.μ.) και οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν με το ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού (25/07, η ώρα δεν έχει οριστεί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ