Αστέρας Τρίπολης: Ο Γ. Δουβίκας στην… υπηρεσία του Μπόρχα Χιμένεθ!

Αστέρας Τρίπολης: Ο Γ. Δουβίκας στην… υπηρεσία του Μπόρχα Χιμένεθ!

Ο Μπόρχα Χιμένεθ ζήτησε έξτρα άδεια από τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, καθώς μέχρι πρότινος έδινε μάχες με την Ντεπορτίβο Μιράντες για την άνοδο στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, με τον διευθυντή των ακαδημιών των Αρκάδων και προπονητή της Κ19, Γιάννη Δουβίκα, να «τρέχει» την ομάδα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Την 1η Ιουνίου to10.gr σας είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τον 34χρονο προπονητή, Μπόρχα Χιμένεθ. Μετά από ένα μήνα και κάτι το ρεπορτάζ του «10» επιβεβαιώθηκε μέχρι… κεραίας, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την πρόσληψή του.

Ο νεαρός τεχνικός κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι η πρώτη ομάδα που θα προπονήσει εκτός Ισπανίας. Ο 34χρονος κόουτς μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Μιράντες, την οποία μάλιστα πήρε από το χέρι και την ανέβασε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που φέρει πάνω της αναμφίβολα το όνομα του νέου τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο στην ισπανική ομάδα. Ο 34χρονος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα, καταγράφοντας μια εξαιρετική πορεία στην Ντεπορτίβο Μιράντες, την οποία θέλει να συνεχίσει και στη χώρα μας.

Η άνοδος της ισπανικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο, θα… επηρεάσει τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο νεαρός προπονητής ζήτησε από τη διοίκηση των Αρκάδων έξτρα άδεια 15 ημερών, καθώς μέχρι πρότινος πάλευε για την άνοδο. Τελευταίος αγώνας που έδωσε η Μιράντες ήταν στις 30/6 απέναντι στην Ατλέτικο Μπαλαέρες. Ένα ματς, στο οποίο ηττήθηκε με 3-1, αλλά χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα, σφράγισε την άνοδό της.

Οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μιράντες άλλωστε ήταν και ο λόγος που άργησε να βγει η σχετική ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες περίμεναν να ολοκληρώσει το έργο του στην ισπανική ομάδα και στη συνέχεια ανακοίνωσαν την πρόσληψή του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός τεχνικός δεν θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο στάδιο της φετινής προετοιμασίας θα γίνει υπό την επίβλεψη του διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου και προπονητή της Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Δουβίκα. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος είναι ο πατέρας του Τάσου Δουβίκα, θα καλύψει τον Μπόρχα Χιμένεθ, ο οποίος ζήτησε έξτρα άδεια, προκειμένου να ξεκουραστεί, να «αδειάσει» το μυαλό του από τις δύσκολες μάχες που έδωσε στα πλέι οφ ανόδου και να γεμίσει τις μπαταρίες του, προκειμένου να επικεντρωθεί απόλυτα στους Αρκάδες και στον τρόπο που θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ