Ντουρμισάι: «Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό»

Ντουρμισάι: «Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό»

Στην μέχρι τώρα εμπειρία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο νεοαποκτηθείς φορ Φιορίν Ντουρμισάι.

Χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του δήλωσε ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Nova σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, την εικόνα της κόντρα στην Γιαγκελόνια (5-0). Ο νεοαποκτηθείς άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας και υποσχέθηκε να δίνει το 100% του εαυτού του σε κάθε ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τo φιλικό με την Γιαγκελόνια: «Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο οι προηγούμενες, αλλά είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δουλέψαμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις επιθετικά. Μένει ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και πετύχαμε πολλά γκολ επιθετικά».

Για τα κολακευτικά σχόλια του Γκερέρο προς το πρόσωπό του: «Με τιμούν τα λόγια του Γκερέρο, από εκεί και πέρα έχω προσπαθήσει να μάθω πράγματα από τον τρόπο παιχνιδιού του και να εκμεταλλευτώ κινήσεις από το ρεπερτόριο του. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μπροστά μου και μπορώ να αφομοιώσω πολλά πράγματα από εκείνον».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Πήγαμε πολύ καλά σήμερα και δεν έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μερικές φορές στην προετοιμασία είναι καλό να έρχονται κάποια αρνητικά αποτελέσματα για να διορθώνουμε πράγματα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα, με βάση την εικόνα του σημερινού ματς».

Για την παρουσία του στην προετοιμασία: «Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό και μοναδικό. Από εκεί και πέρα προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το 100%. Δεν ξέρω αν πηγαίνω καλά ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν τα πηγαίνω καλά, θα το αποφασίσει ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ