Εγένετο το θέλημά τους: Όλες οι λεπτομέρειες του deal Παναθηναϊκού – Μπουζούκη

Εγένετο το θέλημά τους: Όλες οι λεπτομέρειες του deal Παναθηναϊκού – Μπουζούκη

To10.gr περιγράφει όλο το χρονικό και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του σήριαλ το οποίο είχε happy end. Η αύξηση της τάξης του... 250% στις πάγιες αποδοχές του Μπουζούκη, τα μπόνους που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, η κίνηση του παίκτη που άλλαξε τα δεδομένα και ο ρόλος του ηγέτη.

Το απόγευμα της Πέμπτης το «10» αποκάλυψε την κίνηση παραμονής του Γιάννη Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός, στην επικοινωνία που είχε η πλευρά του με τον Νίκο Νταμπίζα, έδειξε διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 130.000 ευρώ ετησίως, κάτι που έδειχνε ξεκάθαρα την επιθυμία παραμονής του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφερόταν και η συμπεριφορά του Μπουζούκη αυτές τις μέρες στο Κορωπί. Χαρούμενος, χαλαρός και σίγουρος πως οι επόμενες μέρες θα έχουν θετικές εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του έως το 2022! Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες για να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά το δημοσίευμα του «10» που έλεγε πως αυτή η κίνηση του νεαρού θα φέρει και την επέκταση του συμβολαίου.

Ο Παναθηναϊκός στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωσε πως υπήρξε οριστική συμφωνία με τον Μπουζούκη και πως οι υπογραφές θα πέσουν εντός των επόμενων ημερών. Και επί της ουσίας έγινε πραγματικότητα η επιθυμία και των δύο πλευρών, που έβαλαν οριστικό τέλος στη φημολογία και στα δημοσιεύματα πως θα χαλάσει το deal για 30.000 ευρώ. Επί της ουσίας ποτέ οι δύο πλευρές δεν χάλασαν την καλή σχέση που έχουν.

Άλλωστε εδώ και περίπου 20 μέρες ο Παναθηναϊκός είχε δείξει τις διαθέσεις του. Στις 19 Ιουνίου το «10» σας είχε ενημερώσει πως η υπόθεση οδεύει προς «happy end», ενώ από εδώ μάθατε και πως ο Μπουζούκης θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που τελικά συνέβη μετά την κίνηση του Μπουζούκη να επικοινωνήσει με την πλευρά του Παναθηναϊκού και να κάνει γνωστό πως ρίχνει τις απαιτήσεις του. Αυτή ήταν η πιο σημαντική κίνηση που έγινε τις τελευταίες μέρες, αφού έδειξε πως ο Μπουζούκης επιθυμεί διακαώς να μείνει στον Παναθηναϊκό χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έγινε και κάτι εξίσου σημαντικό από πλευράς Παναθηναϊκού. Τα μπόνους που προβλέπονται, τα οποία δεν υπήρχαν στην αρχική πρόταση. Έδειξαν, δηλαδή, και οι δύο πλευρές πως θέλουν να συνεχίζουν μαζί.

Ο μεν Μπουζούκης γιατί νιώθει πως στον Παναθηναϊκό έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, να εξελιχθεί και όταν έρθει η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω, να είναι έτοιμος απ’ όλες τις πλευρές. Θα ήταν εύκολο για τον νεαρό είτε να φύγει φέτος για το εξωτερικό (υπήρχε έντονο ενδιαφέρον), είτε να περιμένει λίγους μήνες και να ψάξει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε κάποια άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Δεν το έκανε, γιατί στο εξωτερικό θέλει να πάει και να αγωνιστεί και όχι σαν εναλλακτική επιλογή, ενώ από την Ελλάδα το μυαλό του βρισκόταν μονάχα στον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα θα έρθουν τα επόμενα χρόνια, τώρα προέχει η εξέλιξη.

Ο δε Παναθηναϊκός βλέπει στο πρόσωπο και στο ταλέντο του Μπουζούκη ένα παιδί που μπορεί να εξελιχθεί όχι απλά σε σημαντικό ποδοσφαιριστή, αλλά σε ηγέτη της ομάδας. Ιδιαίτερα τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την οικονομική κατάσταση και που στηρίζεται περισσότερο σε νέα παιδιά. Ο Μπουζούκης θα είχε θέση ακόμα και σε έναν… κανονικό Παναθηναϊκό και αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο ο Δώνης, όσο και ο Νταμπίζας. Γι’ αυτό και από πλευράς πρασίνων έγιναν υποχωρήσεις. Ήθελαν διακαώς ο παίκτης όχι μόνο να μείνει στον σύλλογο, αλλά και να τον έχουν ικανοποιημένο.

Ο παίκτης θα υπογράψει τις επόμενες μέρες μαζί με τον Μαυρομμάτη το νέο του συμβόλαιο, που θα του αποφέρει πολύ γενναία αύξηση αποδοχών που αγγίζει το… 200%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ