Ο Μπουζούκης… ψηφίζει Παναθηναϊκό

Ο Μπουζούκης… ψηφίζει Παναθηναϊκό

Μπορεί μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουζούκη να υφίσταται οικονομική διαφορά, αλλά ο νεαρός έχει στο μυαλό του μόνο την παραμονή του στο «τριφύλλι» και περιμένει τις νέες επαφές.

Τα χρήματα είναι σημαντικά και πάντοτε θα είναι. Όμως ο Γιάννης Μπουζούκης γνωρίζει πως η ποδοσφαιρική… αιωνιότητα θα του γεμίσει για τα καλά τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ξέρει πως το ταλέντο του μπορεί να τον οδηγήσει σε συμβόλαια με πολλά μηδενικά. Ξέρει πως στα 21 του έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει την εξαιρετική σεζόν που έκανε με μια καλύτερη συμφωνία και γι’ αυτό οι απαιτήσεις του από τον Παναθηναϊκό είναι οι διπλάσιες σε σχέση με τα χρήματα που έβγαλε την περσινή χρονιά. Επίσης, όπως αποκάλυψε την περασμένη Πέμπτη το to10.gr, για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Μπενφίκα.

Όλα αυτά δε σημαίνουν πως αποτελεί «τελεσίγραφο» από μεριάς του η πρώτη απαίτηση στις κουβέντες με τον Νίκο Νταμπίζα. Αντίθετα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θέλει να βρει τον τρόπο που θα έρθει πιο κοντά με τον Παναθηναϊκό. Λίγο θα «πέσει» η μία πλευρά, λίγο θα «ανέβει» η άλλη προκειμένου στο τέλος να δώσουν τα χέρια και να πέσουν οι υπογραφές σε ένα νέο συμβόλαιο που θα εξασφαλίζει και τις δύο πλευρές.

Ο μεν Παναθηναϊκός θα διώξει από πάνω του τον φόβο να χάσει τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα σε ένα χρόνο από σήμερα, ο δε Μπουζούκης έχοντας ένα συμβόλαιο καλύτερο και πιθανότατα μια ρήτρα που αν θελήσει κάποια ομάδα να την πληρώσει, θα «αναγκαστεί» να του δώσει και ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο.

Διότι είναι διαφορετικό για κάποιον σύλλογο να «ψωνίσει» έναν παίκτη έναντι 1 – 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και να μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί του έχοντας δώσει αυτά τα χρήματα στον σύλλογό του και διαφορετικό να αγοράσει κάποιον που η ομάδα του τον κοστολογεί στα 4-5 εκατομμύρια. Εκεί σίγουρα θα πληρώσει περισσότερα και σε συμβόλαιο, αφού ανεβαίνει η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη.

Η επιστροφή του Μπουζούκη σε λίγες μέρες στην Αθήνα θα βάλει την υπόθεση στην τελική της ευθεία. Η διαφορά των 50-60 χιλιάδων ευρώ που παρατηρείται τούτη τη στιγμή δε μοιάζει ικανή να χαλάσει τη συμφωνία των δύο πλευρών, από τη στιγμή που υπάρχει η διάθεση για να τα βρουν.

Η επόμενη επαφή και η νέα πρόταση που αναμένεται από πλευράς Παναθηναϊκού θα είναι και η καθοριστική, με τον Νταμπίζα να θέλει φυσικά να κρατήσει τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο χαρούμενο και τον ίδιο τον Μπουζούκη να μοιάζει έτοιμος να βάλει την υπογραφή του, αν δει κάποια βελτιωμένη πρόταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ