Φεύγει… ανυπόμονος για να γυρίσει ο Μολό – Αποφασίζουν Νταμπίζας και Δώνης

Φεύγει… ανυπόμονος για να γυρίσει ο Μολό – Αποφασίζουν Νταμπίζας και Δώνης

Ο Γιοάν Μολό αναχωρεί αύριο από την Ελλάδα και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα τον φέρουν ξανά πίσω για υπογραφές. «Ψημένος» ο Γάλλος για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιοάν Μολό βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα, είχε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, μίλησε και με τον Γιώργο Δώνη και έδειξε πως είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος… ψήθηκε απ’ όσα άκουσε από τους πράσινους και αναχωρεί αύριο για τη χώρα του με ανυπομονησία να επιστρέψει και να κλείσει τη μεταγραφή.

Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού έπεισε τον Μολό, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει τις λύσεις που θέλουν οι πράσινοι. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Νταμπίζας και ο Δώνης έσκυψαν πάνω από την περίπτωσή του, τον τοποθέτησαν στην κορυφή της λίστας τους και τον έφεραν στην Ελλάδα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ κοντά, αφού στο οικονομικό οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, αλλά Νταμπίζας και Δώνης θα πάρουν την οριστική τους απόφαση εντός του επόμενου τριημέρου.

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Παναθηναϊκού θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και θα λάβουν την απόφαση, η οποία αυτή τη στιγμή έχει πολλές πιθανότητες να είναι θετική και ο Μολό να επιστρέψει και να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ