Κωνσταντινίδης: «Πρώτος στόχος η πρόκριση επί της ΑΕΛ»

Κωνσταντινίδης: «Πρώτος στόχος η πρόκριση επί της ΑΕΛ»

Δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στους Έλληνες απεσταλμένους.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη σε δηλώσεις προς τους απεσταλμένους των Ελληνικών ΜΜΕ στην Ολλανδία:

«Η ομάδα έχει μια βδομάδα στην Ολλανδία. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα των φιλικών. Για μένα δεν έχει σημασία η νίκη ή η ήττα, αλλά να είμαστε έτοιμοι στις 25 Ιουλίου και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ατομικά και την περιπέτεια που πέρασε είπε: «Την έχω αφήσει πίσω μου. Δεν έκανα σχεδόν καθόλου διακοπές φέτος για να είμαι απολύτως έτοιμος για την προετοιμασία. Εύχομαι να έχουμε όλα τα παιδιά την υγεία μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για την πορεία της προετοιμασίας είπε: «Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, λείπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα γενικώς δείχνει ανέτοιμη, αλλά ξέρουμε ότι αυτή θα ήταν η εικόνα την δεδομένη περίοδο. Δουλεύουμε καλά και στόχος μας είναι στις 25 Ιουλίου να είμαστε έτοιμοι».

Για τη νέα ισορροπία στο ρόστερ είπε: «Θέλουμε τα παιδιά που ήρθαν φέτος να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αγαπημένοι οι παίκτες μεταξύ μας, γιατί αυτό θα βγαίνει και στο γήπεδο. Αν δεν είμαστε καλά, δεν θα είναι ωραία η εικόνα».

Για την απουσία του Σιώπη είπε: «Είναι πολύ καλός μου φίλος. Του είπα να κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Μακάρι να ήταν εδώ αλλά δεν είναι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε, του εύχομαι ότι καλύτερο».

Και κατέληξε: «Πλέον γνωρίζω καλύτερα το κορμί μου, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω. Μακάρι να έχουμε υγεία και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ