Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά την 11η μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Ο 19χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από την Παρτιζάν και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στην Ευρώπη. Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, ο Ολυμπιακός ασχολούνταν αρκετό καιρό με την περίπτωση του νεαρού Σέρβου αμυντικού και είχε συμφωνήσει με την ομάδα του εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Μάρκοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Το who is who

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000 στην Μπιγέλινα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μετρώντας 50 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 4 φορές σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και Europa League. Eίναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ