Ολιβέιρα: Η συνέντευξη που κλείνει την πόρτα στον ΠΑΟΚ

Ολιβέιρα: Η συνέντευξη που κλείνει την πόρτα στον ΠΑΟΚ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μίλησε σε πορτογαλικά μέσα μετά την προπόνηση της Τρίτης με την Πόρτο και μέσα από τα λεγόμενα του έκλεισε ουσιαστικά την πόρτα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Οριστικά φαίνεται πως κλείνει η υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος χαφ μίλησε στα μέσα της πατρίδας του μετά την προπόνηση της Τρίτης με την Πόρτο και αναφέρθηκε στη νέα χρονιά που έρχεται για τους «δράκους», ενώ δεν ανέφερε σε κανένα σημείο τον Δικέφαλο του βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική, την φυσική κατάσταση και οτιδήποτε επηρεάζει το παιχνίδι μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να εξελιχθούμε πάνω στις ιδέες του προπονητή, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο για τη νέα σεζόν».

Για την υπερηφάνεια του που παίζει την Πόρτο: «Βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα πολλά χρόνια και είμαι υπερήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Έτσι πρέπει να είναι για τον κάθε παίκτη, καθώς η Πόρτο δεν είναι ένα απλό κλαμπ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Πορτογαλίας και όποιος έρχεται εδώ πρέπει να έχει φιλοδοξίες και να είναι υπερήφανος που φοράει αυτή τη φανέλα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρέπει να έχουμε μία νικηφόρα σεζόν, όπου θα κερδίσουμε τίτλους. Αυτό αρμόζει στην Πόρτο. Πρέπει να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση, να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και να μην λέμε πολλά πράγματα. Περισσότερες νίκες, περισσότερους τίτλους. Αυτό χρειάζεται ο σύλλογος».

Για τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στο σύλλογο: «Έχω βρεθεί στη θέση τους. Είτε είσαι 16 χρόνων, είτε 25, είτε 30, αυτό που μετράει είναι τι κάνεις μέσα στο γήπεδο και οι νέοι παίκτες της ομάδας έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα. Όλοι μαζί πρέπει να παλεύουμε για αυτά που είναι «δικά» μας και αυτό είναι οι τίτλοι».

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Όσοι παίζουν εδώ γνωρίζουν ότι ο κόσμος της ομάδας είναι πολύ απαιτητικός, αλλά παράλληλα μας υποστηρίζει πάρα πολύ. Εμείς πρέπει να τους το ανταποδώσουμε και να τους κάνουμε χαρούμενους, όπως κάνουν αυτοί εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ