Φερέιρα : Τους έδειξε τα λάθη τους

Φερέιρα : Τους έδειξε τα λάθη τους

Ο Αμπέλ Φερέιρα μάζεψε τους παίκτες του και με την βοήθεια ενός πίνακα τους έδειξε τα λάθη τους στο φιλικό με την Τσβόλε, αλλά και το πως πρέπει να κινούνται στο γήπεδο.

Η σημερινή προπόνηση ξεκλινησε κάπως διαφορετικά για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά την καθιερωμένη χειραψία, μαζεύτηκαν όλοι στον πάγκο για να παρακολουθήσουν το μάθημα του Αμπέλ Φερέιρα.

Για πρώτη φορά ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πίνακα μπροστά τους, θέλοντας να τους δείξει τα λάθη που έκαναν στο φιλικό με την Τσβόλε. Ταυτόχρονα μέσα από τα σχεδιαγράμματα τους έδειξε το πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο είτε είναι σε θέση άμυνας είτε σε θέση επίθεσης.

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κατά την διάρκεια της προπόνησης δέχθηκε μια αγκωνιά από τον Γαϊτανίδη με αποτέλεσμα ν’ αποχωρήσει από το πρόγραμμα. Το πρόβλημα ήταν στο εσωτερικό χείλος και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα έτσι ώστε σταματήσει η αιμορραγία.

Κανένα θέμα με τον Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε στο φιλικό με την Τσβόλε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ωστόσο δεν τίθεται θέμα με την συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό αγώνα. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ