Μιχαήλ: «Ο,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον Αστέρα» (pic)

Μιχαήλ: «Ο,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον Αστέρα» (pic)

Ο Κύπριος τερματοφύλακας μίλησε για τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Νεόφυτος Μιχαήλ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κύπριος γκολκίπερ, ο οποίος δόθηκε στους Αρκάδες από τον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός για δύο χρόνια, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης και επισήμανε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σεζόν. Γνωρίζω τη δυναμική του Αστέρα από την περσινή παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και πως έχει πολύ υψηλούς στόχους όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι συμβαδίζουν και με τους δικούς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι μέλος της και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ