Ντουρμισάι αποκλειστικά στο One Channel: «Ανυπομονούμε να παίξουμε στο πλευρό των φιλάθλων μας» (vid)

Ντουρμισάι αποκλειστικά στο One Channel: «Ανυπομονούμε να παίξουμε στο πλευρό των φιλάθλων μας» (vid)

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel για το μεγάλο αυτό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που αποτελεί ταυτόχρονα ισχυρό τεστ στο δρόμο για την Τσεχία και την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν.

Σε Πολωνία και Αυστρία ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας ομάδας με στόχο να είναι πανέτοιμος στους πρώτους κρίσιμους αγώνες της χρονιάς απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία στο σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel για το μεγάλο αυτό φιλικό που αποτελεί ταυτόχρονα ισχυρό τεστ στο δρόμο για την Τσεχία. «Ανυπομονούμε να παίξουμε μέσα στο γήπεδό μας, με τους φιλάθλους μας, και από εκεί και πέρα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό πριν από το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν. Προσπαθούμε τόσο καιρό να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί και επιθετικά και αμυντικά και θα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Αναφερόμενος στο φιλικό με το Αμβούργο, ο Φιορίν Ντουρμισάι δήλωσε πως «ξέραμε εξ’ αρχής ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα το Αμβούργο. Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό. Στην αρχή, μέχρι να εκτελεστεί το πέναλτι που κερδίσανε, δεν πατούσαν τόσο καλά στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί και σκοράραμε το γκολ στο 87’ και ατυχήσαμε στη συνέχεια με ένα τυχερό γκολ».

Μιλώντας δε για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε πως «οι παλιοί παίκτες μας έβαλαν κατευθείαν μέσα στο κλίμα. Από εκεί και πέρα κύλησε πάρα πολύ καλά η προετοιμασία. Τα φιλικά ήταν δυνατά και κρατάμε ως θετικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλό «φεγγάρι» και αυτό θα το δείξουμε και στο Καραϊσκάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ