ΠΑΟΚ: Η Τραμπζονσπόρ και το ενδιαφέρον για Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Η Τραμπζονσπόρ και το ενδιαφέρον για Ελ Καντουρί

Η τούρκικη ομάδα ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση, λόγω του υψηλού κόστους που θα είχε μια τέτοια μεταγραφή.

Στη μεταγραφική λίστα της Τραμπζονσπόρ βρισκόταν μέχρι πρότινος το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «haber61.net», η ομάδα από τη γειτονική χώρα παρότι ήθελε τον Ελ Καντουρί δεν μετουσίωσε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον της για τον Μαροκινό άσο, λόγω του υψηλού κόστους που θα είχε μια τέτοια μεταγραφή.

Ο 28χρονος άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αν ήθελε να τον αποκτήσει η Τραμπζονσπόρ θα έπρεπε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου. Οι Τούρκοι έκριναν πολύ υψηλές τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας και δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση, αφήνοντας στην άκρη την υπόθεση του Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Πέρσι, ο Αφρικανός έπαιξε σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα του Δικεφάλου, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 1.898 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ