Θέλει τον Κάιπερς η Σταντάρ Λιέγης

Θέλει τον Κάιπερς η Σταντάρ Λιέγης

Την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς με τη μορφή δανεισμού επιθυμεί η Σταντάρ Λιέγης, με τον Βέλγο επιθετικό να μένει δύσκολα στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν κι επίσημα το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός είχε συμφωνήσει έναν χρόνο πριν με τους Πειραιώτες, ωστόσο φέτος έκανε προετοιμασία μαζί τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα τον Κάιπερς ενόψει της νέας σεζόν και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μείνει στο λιμάνι ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό και ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Κάιπερς φέρεται να εξέφρασε η Σταντάρ Λιέγης. Όπως αναφέρει το Φωσ των Σπορ ο Βέλγος απασχολεί τη Σταντάρ και δεν αποκλείεται να αγωνίζεται εκεί τη νέα σεζόν.

Ο 22χρονος επιθετικός είχε ξεκινήσει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από τη βελγική ομάδα και είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τους Εργοτέλη και Ολυμπιακό να θέλει να επιστρέψει στη Σταντάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ