ΑΕΚ: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Εβδομάδα ανακοινώσεων φαίνεται πως θα είναι αυτή για την ΑΕΚ. Μετά τη συμφωνία της Ένωσης με τον Ντανιέλε Βέρντε και τη Ρόμα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη, στη χώρα μας θα βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στην ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Ο Ολιβέιρα, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης, έχει αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, υπάρχει συμφωνία των κιτρινόμαυρων και με τη Νόριτς και είναι θέμα ημερών να «τελειώσει» η μεταγραφή.

Τα πράγματα είναι πιο προχωρημένα στην υπόθεση του Πορτογάλου φορ, αφού οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανταλλαγή εγγράφων και συμβάσεων με το δικηγορικό γραφείο των εκπροσώπων του παίκτη.

Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει αρχίσει από χθες, είναι αρκετά περίπλοκο το όλο στάτους των εγγράφων, γίνονται διορθώσεις και από τις δυο πλευρές και υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν τα πάντα ολοκληρωθεί σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκεται στη Λισαβόνα για δικό του προσωπικό θέμα. Αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά τότε ο Ολιβέιρα αναμένεται την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ