Επίσημη δήλωση ενδιαφέροντος της Τσαπεκοένσε για Ενρίκε

Επίσημη δήλωση ενδιαφέροντος της Τσαπεκοένσε για Ενρίκε

Ο τεχνικός διευθυντής των Βραζιλιάνων τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε επαφές με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες υπάρχει ένα ενδιαφέρον της Τσαπεκοένσε για τον Πέντρο Ενρίκε. Τώρα αυτό επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη, καθώς ο τεχνικός διευθυντής των Βραζιλιάνων, Μίτσελ Γκαζόλα μίλησε δημόσια για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε ακόμα στην αναζήτηση παικτών. Αυτά τα ονόματα, του Πέντρο Ενρίκε και του Ενρίκε Αλμέιδα της Γκρέμιο βρίσκονται στην λίστα μας, μαζί με δύο- τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Μιλάμε με τον Πέντρο, αλλά όλα εξαρτώνται από την διαπραγμάτευση του αθλητή με τον ΠΑΟΚ. Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο ατζέντης του είναι εκεί και περιμένουμε την απάντηση μέσα στην εβδομάδα».

Για το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις να μην πάνε όπως θέλει η Τσαπεκοένσε είπε: «Δεν επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτά τα ονόματα, ούτε ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές εκτός Βραζιλίας, τους οποίους τους έχουμε ήδη αξιολογήσει, άλλα όποιος έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα είναι εξ αρχής μια δύσκολη περίπτωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ