Πρόταση της Μαγιόρκα για Κούτρη και… «άκυρο» από τον Ολυμπιακό

Πρόταση της Μαγιόρκα για Κούτρη και… «άκυρο» από τον Ολυμπιακό

Η Μαγιόρκα ήθελε να αποκτήσει τον Λεονάρντο Κούτρη, αλλά η πρόταση της δεν ικανοποίησε τον Ολυμπιακό που απάντησε αρνητικά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση και κυρίως στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο οι «σειρήνες» δεν παύουν να ηχούν στα αυτιά των παικτών της ομάδας.

Μετά τα σενάρια για πρόταση της Άρσεναλ και της Γουλβς για τον Σισέ, φέρεται να έφτασε και νέα πρόταση για ποδοσφαιριστή της ομάδας στα γραφεία του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος απασχολεί τη Μαγιόρκα.

Η ισπανική ομάδα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, είχε έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Έλληνα μπακ, όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν αρνητικοί. Ο λόγος ήταν ότι η Μαγιόρκα, ήθελε να πάρει ως δανεικό τον Κούτρη για 1 εκατ. ευρώ και άλλα 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, αφού η πρόταση δεν ικανοποιούσε επ’ ουδενί τα «θέλω» του. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται η Μαγιόρκα να επιστρέψει στο μέλλον για τον Έλληνα αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ