«Δένει» Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

«Δένει» Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που θα τον «δέσει» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα τον κρατήσει στο λιμάνι για τρία ακόμα χρόνια.

Ο Κρητικός μέσος είναι ένας από τους παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται, με αποτέλεσμα η διοίκηση να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Οι εκπρόσωποι του Μπουχαλάκη φέρεται να είχαν επαφές με τους ερυθρόλευκους για ανανέωση του συμβολαίου, με τον Κόκκινο Πρωταθλητή να αναφέρει ότι η δεύτερη επαφή μεταξύ της διοίκησης και της πλευράς του διεθνούς μέσου πήγε πολύ καλά και πλέον εκείνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Μπουχαλάκης θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο ακόμα και για σήμερα. Αν δεν συμβεί αυτό το πιθανότερο είναι να γίνει μετά το πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα ο Έλληνας μέσος θα είναι όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα στο πλευρό του Γκιγιέρμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ