ΠΑΟΚ: Δύο μέρες διορία ζήτησε για τις υπογραφές ο Κοεντράο

ΠΑΟΚ: Δύο μέρες διορία ζήτησε για τις υπογραφές ο Κοεντράο

Αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ένα προσωπικό θέμα του διεθνούς Πορτογάλου κρατάει την υπόθεση ανοιχτή για το επόμενο 48ώρο.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φάμπιο Κοεντράο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία, αλλά να μην πέφτουν οι υπογραφές.

Ο Ιβηρας μπακ στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον αθλητικό διευθυντή του Δικέφαλου, Μάριο Μπράνκο, συμφώνησε προφορικά στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν έβαλε την υπογραφή του.

Ο διεθνής άσος ζήτησε και πήρε δύο μέρες διορία για να τακτοποιήσει κάποια οικογενειακά του θέματα στην Πορτογαλία. Ο έμπειρος αμυντικός θα ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του, προκειμένου να λύσει κάποια οικογενειακά ζητήματα και εν συνεχεία θα δώσει την οριστική του απάντηση στον ΠΑΟΚ.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά ο Κοεντράο την Κυριακή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τη δεδομένη στιγμή οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά, αλλά μέχρι ο Φάμπιο Κοεντράο να υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο 48ώρο, με τον Δικέφαλο να περιμένει πλέον την απάντηση του διεθνούς Πορτογάλου.

Ο Κοεντράο, πάντως, παρότι δεν υπέγραψε, ενθουσιάστηκε με την πόλη, ενώ μάλιστα είδε και μερικά σπίτια, προκειμένου να είναι έτοιμος για την μετακόμισή του. Ο 31χρονος άσος απόψε θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη και νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Η τελική απάντηση του διεθνούς άσου θα δοθεί την Κυριακή, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ευελπιστούν σε θετική κατάληξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ