ΠΑΟΚ: Απαντούν Κοεντράο και Κάλιαρι (για Μπράνταριτς)

ΠΑΟΚ: Απαντούν Κοεντράο και Κάλιαρι (για Μπράνταριτς)

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τις απαντήσεις στις προσφορές που έχει κάνει στον διεθνή Πορτογάλο αριστερό μπακ και στην ιταλική ομάδα για τον Κροάτη χαφ.

Την τελευταία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του στην απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς από την Κάλιαρι και του Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος είναι ελεύθερος.

Με τον Κροάτη χαφ της ιταλικής ομάδας ο Δικέφαλος τα έχει βρει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του συλλόγου του.

Στην τελευταία επαφή που είχε ο ΠΑΟΚ με τους Ιταλούς βελτίωσε την οικονομική του προσφορά αλλά και τους όρους καταβολής των χρημάτων, προσφέροντας παράλληλα και αυξημένο ποσοστό μεταπώλησης.

Κάθε πρόταση που γίνεται είναι όλο και πιο κοντά στη συμφωνία, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Στον Δικέφαλο ευελπιστούν ότι σήμερα (21/7) θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όσον αφορά τον Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (19/7), αλλά έφυγε χωρίς να υπογράψει, έχει δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα δώσει κι αυτός την τελική του απάντηση. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, συμφώνησε στο οικονομικό κομμάτι, αλλά ζήτησε και πήρε δύο ημέρες προθεσμία για την τελική του απάντηση, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ