Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν!

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες με τους οποίους θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Τσεχία για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα για τον Β’ προκριματικών του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (23/7 20:00, novasports1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριάλεβε στην αποστολή των Πειραιωτών 22 ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε ως τους πιο έτοιμους για τη μεγάλη αναμέτρηση της Τσεχίας.

Αναλυτικά, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρι, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (22/07) για την Τσεχία. Θα προσγειωθεί στην Πράγα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Πλζεν, όπου και θα μείνει η αποστολή.

Στις 17:15 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Doosan Arena με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Γκιλιέρμε να εκπροσωπούν την ομάδα μας. Στις 18:00 (τοπική ώρα) θα ξεκινήσει η προπόνηση, η οποία είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. / The squad players selected ahead of the match against FC Viktoria Plzeň . 🔴⚪️⚽️ #olympiacos #UCL #VIKOLY #squadlist UEFA Champions League

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ