Παναθηναϊκός : Άγιαξ όπως Φέγενορντ

Παναθηναϊκός : Άγιαξ όπως Φέγενορντ

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο βραδινό παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα που τον είδαμε απέναντι στη Φέγενορντ.

Να που το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ αποκτά ενδιαφέρον και για… άλλους. Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Αίαντα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κάτι που σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς θα είναι σήμερα καρφωμένοι στις 20:00 στο Novasports 1 για να παρακολουθήσουν τον προσεχή αντίπαλό τους να αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα του Δώνη.

Και ο Δώνης θα κάνει το χατίρι στον Φερέιρα να παρατάξει, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, την ενδεκάδα των… θεωρητικά βασικών. Όπως έκανε και απέναντι στη Φέγενορντ. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γιώργος Δώνης στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, στο μυαλό του είναι ακριβώς η ίδια ενδεκάδα με εκείνη που παρατάχθηκε στο φιλικό του Ντε Κάιπ απέναντι στη Φέγενορντ.

Σε σχήμα 4-3-3, ο Διούδης στο τέρμα, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας και Ινσούα στην άμυνα, ο Κουρμπέλης αμυντικός μέσος, με Δώνη και Μπουζούκη μπροστά του ως εσωτερικούς και οι Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης και Μακέντα στην επίθεση.

Αυτή αναμένεται να είναι η ενδεκά απόψε, ενώ θα περιμένουμε να δούμε περισσότερη ώρα τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ