ΠΑΟΚ: Βλέπει τον Εσίτι της Γάνδης (vid)

ΠΑΟΚ: Βλέπει τον Εσίτι της Γάνδης (vid)

Οι δυσκολίες που υπάρχουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπράνταριτς φέρουν στην επικαιρότητα κι άλλα ονόματα όπως αυτό του Νιγηριανού Άντερσον Εσίτι της Γάνδης για την θέση του χαφ.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ ιδιαίτερα  σε μεταγραφικό επίπεδο, μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League που φέρνει στο δρόμο του τον Άγιαξ. Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση Κοεντράο, όλο το βάρος φαίνεται πως πέφτει στην απόκτηση χαφ καθώς εκεί εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς δείχνει να σκαλώνει στην αδιάλλακτη στάση του προέδρου της Κάλιαρι Τομάσο Τζιουλίνι. Στο Δικέφαλο δεν έχουν τα περιθώρια να περιμένουν καμία Κάλιαρι και φαίνεται πως έχουν αρχίσει να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Μια απ’ αυτές σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτή του Αντερσον Εσίτι της Γάνδης.

Ο 25χρονος Νιγηριανός χαφ έχει μπει στην μεταγραφή λίστα του Μπράνκο, ενώ δεν είναι τελείως άγνωστός στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Πριν από δύο χρόνια σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Γάνδης είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Τόσο ο Φερέιρα, όσο και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου γνωρίζουν τον Εσίτι καθώς είχε άρχισε την καριέρα του από τη Λεϊσόες και στη συνέχεια πήγε στην Εστορίλ πριν πάρει μεταγραφή στην Γάνδη έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία με βάση το «transfermarkt», φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Εσίτι που έχει ύψος 1,89 την περσινή  είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το «Βουνό», όπως τον αποκαλούν στο Βέλγιο, είναι ένα σύγχρονο χαφ που παρά το ύψους τρέχει ασταμάτητα ενώ πολύ δύσκολα αντίπαλος μπορεί να του πάρει τη μπάλα ή να τον ανακόψει.

Δείτε τον εν δράσει:

https://youtu.be/Fn78Q-laLV8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ